Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

10 Eylül 2014 Çarşamba

22:30
Merhaba arkadaşlar simulasyon oyunları bu aralar popüler olmaya başladı. Hem bilgisayar olsun hem android olsun tüm platformlarda oynanma sayısı gittikçe artıyor. Bu tır simulasyon oyununda oyuncuya tır şöförlüğü deneyimini üst düzeyde sunuyor. Araç içi ve araç dışı kameralar ile oyuna tüm fonksiyonlarıyla deneyim sağlıyorsunuz. 11 büyük şehir, 8 olağanüstü kamyon ile dünyanın en iyi şöförü olmak için çalışın, yolun kralı olun. Optimize edilmiş hareket ve kabiliyet sistemi sayesinde tüm cihazlarda rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Google Play'de ki sürümde oyun içi seçenekler oldukça kısıtlı, blogumuza eklediğimiz apk ile tüm sınırları kaldırabilir, tüm işlevleri sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. İyi eğlenceler. 






Truck Simulator 3D Android Hile Mod Kurulumu



Oyun Adı: Truck Simulator 3D
Kategori: Oyunlar, Simülasyon, Hileli Oyunlar
Oyun Türü: Simülasyon
Yayın Tarihi: 30.04.2014
Dil: İngilizce
Boyut: 50 MB
Geliştirici Firma: Ovidiu Pop
Dosya Türü: .apk


v1.9.3 Yeni
-Turbobit-
Hile Mod APK İndir
Alternatif Link
Hile Mod APK İndir


Not: Alternatif link'den indirmeyi başlatmak için sayfayı aşağıya kaydırarak Free Download yani ücretsiz indirmeye tıklayın ardından açılan sayfada gördüğünüz kodu girerek hemen altındaki Download File butonuna bastığınızda indirme işleminiz başlayacaktır.



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder