Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

10 Eylül 2014 Çarşamba

21:29
PlayerPro Music Player v2.89 Android Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar playstore'da ki en iyi müzik çalarlarından biri olan PlayerPro'yu blogumuza ekledik. Bu uygulamanın en iyi özelliği ise güçlü ses yapılandırmasıdır. gelişmiş seçenekleri ile cihazınızda en güçlü ve en iyi ses verimliliği sağlamaktadır. Pro sürümü reklamsız, bağımsız bir uygulamadır. Önemli özellikleri; Video tarayıcısı ve oynatıcısı, otomatik olarak eksik albüm resimlerini, sanatçı resimlerini ve tür resimlerini indirebilme, ücretsiz 20'den fazla temadan birini yükleyerek oynatıcı'nın görünümünü değiştirme, bas desteği efekti, ses kontrolü, tablo veya liste görünümlerinden biriyle düzeni özelleştirebilme gibi bir çok özelliği bulunmaktadır. Android 2.0 ve üzerini destekliyor. Bu uygulamanın Google Play'de ücreti 8.95 TL'dir. Blogumuzdan ücretsiz indirerek müzik dinlemenin keyfini bu uygulama ile çıkartın. İyi eğlenceler.





PlayerPro Music Player Kurulumu



Uygulama Adı: PlayerPro Music Player
Kategori: Uygulamalar, Müzik ve Ses
Uygulama Türü: Müzik ve Ses
Yayın Tarihi: 15.05.2014
Dil: Türkçe
Boyut: 5.3 MB
Geliştirici Firma: BlastOn LLC
Dosya Türü: .apk


v2.89 Yeni
-Turbobit-
APK İndir
Alternatif Link
APK İndir


Not: Alternatif link'den indirmeyi başlatmak için sayfayı aşağıya kaydırarak Free Download yani ücretsiz indirmeye tıklayın ardından açılan sayfada gördüğünüz kodu girerek hemen altındaki Download File butonuna bastığınızda indirme işleminiz başlayacaktır.



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bitince müzik dinlemenin keyfini çıkarın.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bitince müzik dinlemenin keyfini çıkarın.

0 yorum:

Yorum Gönder