Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

7 Eylül 2014 Pazar

23:52
ALONE... v1.0.6 Android Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar oyunun adından da anlaşılacağı gibi yalnız olarak uzayda geçen bir macerayı anlatmaktadır. Mağaraların arasından ultra hızda çarpmadan geçerek yüksek puanlar toplayın. Oyunun özelliklerinden bahsedicek olursak; Ultra hızlı ve yoğun oyun, ikinci bölünmüş hassas analog kontrolü, üç açılabilir zorluk düzeyleri arasında aksiyon dolu oyun saatleri, iki müthiş bonus modları, muhteşem ses bandı gibi özellikleri bulunmaktadır. Android 2.3 ve üzeri cihazlarda rahatlıkla oynanabilir. Bu yeni çıkan harika uzay oyununun Google Play'de fiyatı 5.38 TL'dir. Blogumuzdan ücretsiz indirerek oynamaya başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler. 







ALONE... Kurulumu



Oyun Adı: ALONE...
Kategori: Oyunlar, Arcade
Oyun Türü: Arcade
Yayın Tarihi: 03.09.2014
Dil: İngilizce
Boyut: 33 MB
Geliştirici Firma: Laser Dog
Dosya Türü: .apk


v1.0.6 Yeni
-Turbobit-
APK İndir
Alternatif Link
APK İndir



Not: Alternatif link'den indirmeyi başlatmak için sayfayı aşağıya kaydırarak Free Download yani ücretsiz indirmeye tıklayın ardından açılan sayfada gördüğünüz kodu girerek hemen altındaki Download File butonuna bastığınızda indirme işleminiz başlayacaktır.



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder