Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

4 Ağustos 2014 Pazartesi

15:08
1
Puffin Web Browser v3.7.1.504 Android Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar android marketteki en iyi web browser Puffin Web Browser'ı blogumuza ekledik. Özelliklerinden bahsedicek olursak; Flash desteği ile webde gezinirken videoları rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. Sayfa yükleme hızı tüm browserlardan hızlıdır. Ayrıca android 4.4 üzerinde Adobe Flash desteği gelmektedir. Bu sayede flash oyun sitelerinde bile oyun oynayabiliyorsunuz. Üstelik oyun oynamanız için uygulamaya entegre oyun konsolu bulunmaktadır. Bulut sistemi ile 100 gb a kadarda sisteminizde dosya saklayabilmeniz için müthiş bir özellik daha eklenmiştir. Google Play'de 8.82 TL olan bu harika uygulamayı blogumuzdan ücretsiz olarak indirip hızın ve eğlenmenin keyfini yaşayın. İyi Eğlenceler.






Puffin Web Browser Kurulumu



Uygulama Adı: Puffin Web Browser
Kategori: Uygulamalar, Haberleşme
Uygulama Türü: Tarayıcı
Yayın Tarihi: 06.07.2014
Dil: Türkçe
Boyut: 20 MB
Geliştirici Firma: CloudMosa Inc.
Dosya Türü: .apk


v3.7.1.504 Yeni
-Turbobit-
APK İndir
Alternatif Link
APK İndir


Not: Alternatif link'den indirmeyi başlatmak için sol menüden Free of charge yani ücretsiz indirmeyi seçip ardından resimdeki karakterleri girerek indirmeyi başlatabilirsiniz.



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra browser'a girebilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyalasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra browser'a girebilirsiniz.

1 yorum:

  1. sayfa geçişleri çok hızlı ayrıca internetten oyun bile oynayabiliyorum teşekkür ederim admin :)

    YanıtlaSil