Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

4 Ağustos 2014 Pazartesi

15:40
Vector (Full) v1.0.6 Android Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar aksiyon dolu bir oyunu daha blogumuza ekledik. Vector heyecan verici, arcade-tarzında, sistem tarafından altedilmeyen özgür 1 koşucunun mücadelesini konu alan bir oyundur. Oyunda bireysel özgürlüklerin olmadığı totaliter dünyadan kaçmaya çalışan kahramanı yönlendiriyorsunuz. Hedefi seni yakalayıp geri getirmek olan 'Büyük Kardeş' seni takip ederken sıradışı tekniklerini kullan; koş, sıçra, kay veya tırman... Oyun 30'dan çok seviye içerir. Sokak parkuru, parkur hareketleri, parmak ile kontrol etme gibi özellikleri ile keyifli bir oyundur. Android 2.1 ve üzerini destekliyor. Google Play'de full sürümü 2.34 TL olan aksiyon dolu oyunu blogumuzdan ücretsiz indirip oynamya başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler. 





Vector (Full) Kurulumu



Oyun Adı: Vector
Kategori: Oyunlar, Arcade
Oyun Türü: Arcade, Aksiyon
Yayın Tarihi: 28.11.2013
Dil: İngilizce
Boyut: 49 MB
Geliştirici Firma: Nekki ©
Dosya Türü: .apk


v1.0.6 Yeni
-Turbobit-
Hile Mod APK İndir
Alternatif Link
Hile Mod APK İndir


Not: Alternatif link'den indirmeyi başlatmak için sayfayı aşağıya kaydırarak Free Download yani ücretsiz indirmeye tıklayın ardından açılan sayfada gördüğünüz kodu girerek hemen altındaki Download File butonuna bastığınızda indirme işleminiz başlayacaktır.



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder