Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

4 Ağustos 2014 Pazartesi

16:22
1
Photo Studio PRO v1.3.0.1 Android Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar Photo Studio PRO'da 200 e yakın özel efekt ve benzersiz filtreler bulunmaktadır. Ayarlanabilir şablonlar, çerçeveler, geçmişi anımsatan muhteşem görünümlü sanatsal dekorlar ile harika bir uygulamadır. Çektiğiniz fotoğraflara dijital çerçeve bile ekleyebilirsiniz. Mevcut paketleri google play'den ücretsiz edinebilirsiniz. Özelleştirilebilir metin etiketleri, yeniden boyutlandırma, kırpma, temel dönüştürme işlemleri ve sayılamayacak bir çok özelliği ile android marketteki en iyi fotoğrafçılık uygulamaları arasında yer almaktadır. Google Play'de 8.46 TL olan bu harika uygulamayı blogumuzdan ücretsiz indirip fotoğraf çekmenin en keyifli yolunu yaşabilirsiniz. İyi eğlenceler.






Photo Studio PRO Kurulumu



Uygulama Adı: Photo Studio PRO
Kategori: Uygulamalar, Fotoğrafçılık
Uygulama Türü: Fotoğrafçılık
Yayın Tarihi: 08.07.2014
Dil: İngilizce
Boyut: 18 MB
Geliştirici Firma: KVADGroup
Dosya Türü: .apk


v1.3.0.4 Yeni
-Turbobit-
APK İndir
Alternatif Link
APK İndir


Not: Alternatif link'den indirmeyi başlatmak için sol menüden Free of charge yani ücretsiz indirmeyi seçip ardından resimdeki karakterleri girerek indirmeyi başlatabilirsiniz.



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bitince yeni profesyonel fotoğraf uygulamanızla fevkalade çekimler yapabilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bitince yeni profesyonel fotoğraf uygulamanızla fevkalade çekimler yapabilirsiniz.

1 yorum:

  1. fotoğraf adına güzel bir uygulama teşekkürler...

    YanıtlaSil