Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

10 Eylül 2014 Çarşamba

22:44
1
Merhaba arkadaşlar aksiyon, simulasyon ile karışık bir dinazor avlama oyunudur. 3 boyutludur. Farklı dinazorlar, pürüzsüz hd kontroller, ses ve arka plan müziği, arkadaşlara sosyal ortamlardan meydan okuma, ve yardımda bulunma gibi bir çok özelliği vardır. Boyutu düşük olmasına rağmen çok dikkat çeken bir oyundur. Android 2.3 ve üzerinde rahatlıkla oynanabilir. 100 binden fazla indirilme sayısına ulaşılan oyunun yorumlarındanda anlaşılacağı gibi çok güzel, tavsiye ediyorum. Blogumuza ekledigimiz apk sürümünde sınırsız para hilesi ile oyunu oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler.








JURASSIC HUNT 3D Android Hile Mod Kurulumu



Oyun Adı: JURASSIC HUNT 3D
Kategori: Oyunlar, Aksiyon, Hileli Oyunlar
Oyun Türü: Aksiyon
Yayın Tarihi: 16.08.2014
Dil: İngilizce
Boyut: 33 MB
Geliştirici Firma: Timuz
Dosya Türü: .apk


v1.4 Yeni
-Turbobit-
Hile Mod APK İndir
Alternatif Link
Hile Mod APK İndir


Not: Alternatif link'den indirmeyi başlatmak için sayfayı aşağıya kaydırarak Free Download yani ücretsiz indirmeye tıklayın ardından açılan sayfada gördüğünüz kodu girerek hemen altındaki Download File butonuna bastığınızda indirme işleminiz başlayacaktır.



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.

1 yorum: