Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

22 Haziran 2016 Çarşamba

Merhaba arkadaşlar ByteTyper stüdyosunun üstlendiği orta düzeyli bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız araba ile yoğun bir şekilde akan trafikte kaza yapmadan ilerlemek ve en yüksek puanı toplamaktır. Racing Online içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz arabayı satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Yoğun bir trafik, güçlü arabalar ve dahası sizleri bekliyor… Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Racing Online Play Store’da 16.400’den fazla indirilmiştir.







Racing Online v1.2.90 Mod Apk Kurulumu



Oyun Adı: Racing Online
Kategori: Oyunlar, Yarış, Hileli Oyunlar
Oyun Türü: Yarış
Yayın Tarihi: 16.03.2016
Dil: İngilizce
Boyut: 38 MB
Geliştirici Firma: ByteTyper
Dosya Türü: .apk


v1.2.90 Yeni
-Link-
Hile Mod APK İndir



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder