Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

25 Temmuz 2014 Cuma

19:36
Titanium Backup Pro v6.1.5.5 Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar Titanium Backup Pro android market üzerinde en çok satan faydalı uygulamalardan biridir. Yıllardır indirilen uygulamalar arasında olması da bunun göstergesi. Programdan biraz bahsedecek olursak ; Titanium Backup Pro programı kişisel bilgilerinizin, uygulamalarınızın, oyun kayıt dosyalarının ve sistem yedeğini almanızı sağlayan araçtır. Cihazına çok sık format ve rom atanlar için kaçırılmayacak uygulamadır. Programı kullabilmek için cihaz üzerinde root olmak gereklidir. Yani tam yetkili kullanıcı olmak gerekli.







Titanium Backup Pro Kurulumu



Uygulama Adı: Titanium Backup Pro
Kategori: Android, Araçlar
Uygulama Türü: Araçlar
Yayın Tarihi: 24.04.2016
Dil: İngilizce
Boyut: 7.3 MB
Geliştirici Firma: Titanium Track
Dosya Türü: .apk


v7.4.0.2 Yeni
-Link-
APK İndir



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bitince yedeklerinizi alıp format'ı başlatabilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bitince yedeklerinizi alıp format'ı başlatabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder