Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

25 Temmuz 2014 Cuma

18:58
Need for Speed™ Most Wanted v1.0.50 Android Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar sizler için Need For Speed serisinin en iyi oyunu olan Need For Speed Most Wanted'ı Android sürümünü sizlere tanıtıp kurulumunu yapacağız. Google Play'deki en iyi araba yarışı oyunlarından birisi diyebiliriz. Ücreti ise 10.49 TL'dir. Kısacası oyunu bilmeyen çok azdır. Bu yüzden uzun uzun anlatmayacağım direk kuruluma geçelim. Oyunun keyfini daha iyi çıkarabilmeniz için hem hileli hemde normal apk seçeneğini sizlere sunduk. İstediğinizi kurabilirsiniz. İyi eğlenceler.




Need for Speed™ Most Wanted Kurulumu



Oyun Adı: Need for Speed™ Most Wanted
Kategori: Oyunlar, Yarış
Oyun Türü: Yarış
Yayın Tarihi: 26.04.2014
Dil: İngilizce
Boyut: 521 MB
Geliştirici Firma: EA Mobile
Dosya Türü: .apk


v1.3.71 Yeni (Hileli)
-Link-
Hileli APK + DATA İndir



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın, ”com.ea.games.nfs13_row” klasörünü “android/obb” içerisine kopyalayın. Oyuna girin.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın, ”com.ea.games.nfs13_row” klasörünü “android/obb” içerisine kopyalayın. Oyuna girin.


Not: Oyundan en iyi performansı alabilmek için oyunu kurduktan sonra Android cihazınızı kapatıp açmanız ve arka planda çalışan programları devre dışı bırakmanız tavsiye edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder