Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

1 Eylül 2014 Pazartesi

13:54
Redeemer Mayhem v1.0 Android Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar Redeemer: Mayhem adlı oyunun kurgusu uyuşturucu ticareti yapan baronların peşine düşerek rahibin intikamını almaya çalışır. Tabi sizi durdurmak için bir çok engel çıkacaktır. Bu engelleri atlayarak hepsini cehenneme yollayın ve intikamını alın. Oyunun özelliklerinden bahsedicek olursak; Son derecede ayrıntılı HD grafik, 15 güçlü silah (Desert Eagle, .AK-47, M4, Goblin, P90, SCAR, Minimi), Yüksek kaliteli grafik ve oynayış kolaylığı, Sosyal medya ile davet. Android 4.1 ve üzerini desteklemektedir. Google Play'de 2.16 TL ücreti olan bu oyunu blogumuzdan indirip oynamaya başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler.







Redeemer: Mayhem Kurulumu



Oyun Adı: Redeemer: Mayhem
Kategori: Oyunlar, Aksiyon
Oyun Türü: Aksiyon
Yayın Tarihi: 21.08.2014
Dil: İngilizce
Boyut: 45 MB
Geliştirici Firma: Movytouch
Dosya Türü: .apk


v1.1 Yeni
-Turbobit-
APK İndir
Alternatif Link
APK İndir



Not: Alternatif link'den indirmeyi başlatmak için sayfayı aşağıya kaydırarak Free Download yani ücretsiz indirmeye tıklayın ardından açılan sayfada gördüğünüz kodu girerek hemen altındaki Download File butonuna bastığınızda indirme işleminiz başlayacaktır.



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.


Not: Oyuna girdiğinizde sizden güncelleme yapmanızı isteyecektir, dolayısıyla kısa süreli wifi bağlantınızın olması gerekmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder