Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

18 Ağustos 2014 Pazartesi

00:37
Temple Run: Oz v1.6.0 Android Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar Disney'in geliştirdiği keyifli oyunlardan biriside Temple Run: Oz. Android akıllı telefonla tablet kullanıcılarına yönelik hazırlanan Temple Run: Oz, popüler filmlerden biri olan Oz büyücüsü'ne dair temaların ve unsurların yer aldığı bir sürümdür. Temple Run: Oz oyunuyla balonla seyahat edebilir ya da Oz büyücüsü filmindeki seyahat sahnelerine uygun yollarda koşabilirsiniz. Yeni eklenen özelliklerden bir kaç tanesi ise; Şehrin üstündeki yüksek tepelerde koşma, Dodge babunlar, Winkie Askerler ve erimiş çelikle kaplı derin mezarlar, Havai fişekler ve etkileyici kent. Bu müthiş oyunun Google Playde'ki ücreti 4.45TL'dir. Blogumuzdan ücretsiz indirerek oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler.






Temple Run: Oz Kurulumu



Oyun Adı: Temple Run: Oz
Kategori: Oyunlar, Arcade
Oyun Türü: Arcade
Yayın Tarihi: 10.01.2014
Dil: İngilizce
Boyut: 29 MB
Geliştirici Firma: Disney
Dosya Türü: .apk


v1.6.0 Yeni
-Turbobit-
APK İndir
Alternatif Link
APK İndir



Not: Alternatif link'den indirmeyi başlatmak için sol menüden Free of charge yani ücretsiz indirmeyi seçip ardından resimdeki karakterleri girerek indirmeyi başlatabilirsiniz.



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder