Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

10 Ağustos 2014 Pazar

18:09
1
Need for Speed™ Hot Pursuit v1.0.62 Android Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar, EA Mobile'nin Need for Speed serisinin Hot Pursuit oyununun son sürümünü ve hileli modunu sizlere paylaşıp kurulumunda destek olacağım. Öncelikle oyundan biraz bahsedecek olursak, EA Mobile'nin yarış konusunda ne kadar iyi olduğunu Most Wanted ile gördük zaten, Hot Pursuit gelecek olursak Android cihazımızı fazla zorlamadan, diğer oyunlara göre daha az alanı işgal ediyor ve oyundaki efektler ve grafikler oyunun boyutuna göre oldukça başarılıdır. Oyunun alternatif oyunumuz olması için, oyunu ön plana çıkaran bu 3 neden yetiyor sanırım. Oyunun hileli modunu paylaşıyorum, neden diye soracak olursanız siz bu oyunu normal hilesiz olarak oynadığınızda bi zaman sonra hileli modunu aramaya başlıyacaksınız, bu sebepten dolayı direk hileli modununu sunuyorum. Oyunu sorunsuz kurduğunuzda sınırsız para ile oyundaki tüm araçları alabileceksiniz. Play store'da ücretli satılan bu oyunu blogumuzdan ücretsiz indirip kurulumunu yapabilirsiniz. İyi eğlenceler.





Need for Speed™ Hot Pursuit Kurulumu



Oyun Adı: Need for Speed™ Hot Pursuit
Kategori: Oyunlar, Yarış, Hileli Oyunlar
Oyun Türü: Yarış
Yayın Tarihi: 13.01.2014
Dil: İngilizce
Boyut: 7,52 MB
Geliştirici Firma: EA Mobile
Dosya Türü: .apk


v1.0.62 Yeni (Hileli)
-Turbobit-
Hile Mod APK İndir
Alternatif Link
Hile Mod APK İndir



Not: Alternatif link'den indirmeyi başlatmak için sol menüden Free of charge yani ücretsiz indirmeyi seçip ardından resimdeki karakterleri girerek indirmeyi başlatabilirsiniz.



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın, oyunun dataları için wifi bağlantısı gerekmektedir. Yaklaşık 300 MB Update yaptıkdan sonra oyuna girebilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın, oyunun dataları için wifi bağlantısı gerekmektedir. Yaklaşık 300 MB Update yaptıkdan sonra oyuna girebilirsiniz.


Not: Oyundan en iyi performansı alabilmek için oyunu kurduktan sonra Android cihazınızı kapatıp açmanız ve arka planda çalışan programları devre dışı bırakmanız tavsiye edilir.

1 yorum: