Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

11 Ağustos 2014 Pazartesi

17:34
1
KING OF RACING 3D v1.6 Android Hile Mod Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar, yine bir yarış oyunuyla yazılarımıza devam ediyoruz. KING OF RACING 3D 3 boyutlu oyunlar yapan SP Studio game firmasına aittir. Oyunun boyutu grafikleri ve efektlerine göre düşük olması kullanıcıyı tatmin etmiştir. Oyunun yayınlanmasıyla birlikte, kısa zamanda 100 binlerce kullanıcının indirdiğini görüyoruz. Oyun Android mağazada ücretsiz indirilmeye sunulmuştur. Sizlere paylaşacağım oyunun hile modudur. İndireceğiniz apk ile oyunda sınırsız paraya sahip olabileceksiniz. İyi eğlenceler.





KING OF RACING 3D Kurulumu



Oyun Adı: KING OF RACING 3D
Kategori: Oyunlar, Yarış, Hileli Oyunlar
Oyun Türü: Yarış
Yayın Tarihi: 17.07.2014
Dil: İngilizce
Boyut: 34 MB
Geliştirici Firma: SP Studio game
Dosya Türü: .apk


v1.6 Yeni (Hileli)
-Turbobit-
Hile Mod APK İndir
Alternatif Link
Hile Mod APK İndir



Not: Alternatif link'den indirmeyi başlatmak için sol menüden Free of charge yani ücretsiz indirmeyi seçip ardından resimdeki karakterleri girerek indirmeyi başlatabilirsiniz.



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.

1 yorum: