Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

2 Ağustos 2014 Cumartesi

16:30
1
Camera ZOOM FX Premium v5.4.0 Android Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar sizlere yine Playstore'da en fazla satılan ve beğenilen uygulamalardan olan, fotoğrafçılık kategorisinde yer alan, Camera ZOOM FX Premium'un en güncel sürümünü sizlere tanıtıyorum. Uygulama cihazınızın çekebileceği en kaliteli fotoğrafı çekme imkanı sunuyor. Sizde fotoğraflarınıza Camera ZOOM FX Premium ile efekt vererek instagram hesabınızda paylaşabilirsiniz. Uygulamada fotoğraf adına basit düzenlemelerde mevcuttur. Tüm dünyada 2 milyon'dan fazla satan ve Playstore'da 6,49 TL gibi bir ücretlendirmesi olan bu uygulumayı blogumuzdan ücretsiz indirip kameranızın neler yapabildiğini görebilirsiniz.






Camera ZOOM FX Premium Kurulumu



Uygulama Adı: Camera ZOOM FX Premium
Kategori: Uygulamalar, Fotoğrafçılık
Uygulama Türü: Fotoğrafçılık
Yayın Tarihi: 01.08.2014
Dil: İngilizce
Boyut: 4,5 MB
Geliştirici Firma: androidslide
Dosya Türü: .apk


v5.4.5 Yeni
-Turbobit-
APK İndir
Alternatif Link
APK İndir


Not: Alternatif link'den indirmeyi başlatmak için sayfayı aşağıya kaydırarak Free Download yani ücretsiz indirmeye tıklayın ardından açılan sayfada gördüğünüz kodu girerek hemen altındaki Download File butonuna bastığınızda indirme işleminiz başlayacaktır.



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bitince yeni profesyonel fotoğraf uygulamanızla fevkalade çekimler yapabilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bitince yeni profesyonel fotoğraf uygulamanızla fevkalade çekimler yapabilirsiniz.

1 yorum: