Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

23 Temmuz 2014 Çarşamba

16:42
TuneIn Radio Pro v11.3 Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar sizlere profesyonel radyo dinlemeniz için TuneIn Radio'nun Pro sürümünü tanıtıp kurulumunu anlatacağım. TuneIn Radio Pro, alanında en çok kullanılan ve beğenilen profesyonel radyo dinleme ve kaydetme uygulamasıdır. Yerli ve yabancı milyonlarca kanal ve şarkıyı dinleme imkanı sunarak global bir radyo dinleme uygulaması olduğunu göstermektedir. TuneIn Radio Pro sürümünde öne çıkan bir özelliğide çaldığımız şarkıları kaydedebilmemizdir, bu özellik aslında TuneIn Radio'nun Pro sürümünü kullanmamızın en büyük etkenidir. Uygulama Playstore üzerinde en yaygın olarak kullanılan uygulamalardan biridir. Pro sürümü 8.44 TL gibi bir ücretle Playstore'da satılmaktadır. Uygulumayı blogumuzdan ücretsiz indirip kurulumunu kolaylıkla yapabilirsiniz.




TuneIn Radio Pro Kurulumu



Uygulama Adı: TuneIn Radio Pro
Kategori: Uygulamalar, Müzik ve Ses
Uygulama Türü: Müzik ve Ses
Yayın Tarihi: 04.06.2016
Dil: Türkçe
Boyut: 15 MB
Geliştirici Firma: TuneIn
Dosya Türü: .apk


v15.8 Yeni
-Link-
APK İndir



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bitince yeni profesyonel radyonuzun keyfini çıkarabilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bitince yeni profesyonel radyonuzun keyfini çıkarabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder