Sitedeki Oyunlar ve Uygulamalar Güncellenmektedir. Kırık Linkler Düzeltilmektedir.

18 Temmuz 2014 Cuma

02:31
Infinite Flight Simulator v1.4 Android Tanıtım ve Kurulum
Merhaba arkadaşlar bugün Android marketteki en iyi uçak simülasyon oyunlarından birisini blogumuza ekledik. Uçak modelleri ve pistlerle oyuna keyif katıcak onlarca çeşit vardır. Oyunda uçağın kalkışı, kontrolü, ve inişine kadar en yakın deneyimlere sahip olabiliyorsunuz. Simülasyon oyun sevenler için harika bir oyun diyebiliriz. Playstore'da 11.00 TL ücret ile satılan bu oyunu blogumuzdan ücretsiz olarak indirip oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.





Infinite Flight Simulator Kurulumu



Oyun Adı: Infinite Flight Simulator
Kategori: Oyunlar, Simülasyon
Oyun Türü: Simülasyon
Yayın Tarihi: 13.05.2014
Dil: İngilizce
Boyut: 24 MB
Geliştirici Firma: Flying Development Studio LLC
Dosya Türü: .apk


v1.6.3 Yeni
-Link-
APK İndir



Bilgisayarınızdan kurulum yapmak için;



1. Bilgisayarınıza indirdiğiniz rar dosyasını dışarıya çıkartın (Sağ click Buraya Çıkart) veya (Extract Here).

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.


Telefonunuzdan kurulum yapmak için;



1. Telefonunuza indirdiğiniz rar dosyasını telefonunuzda, AndroZip™ File Manager yada benzeri uygulamalar ile açabilirsiniz. Eğer telefonunuzda bu tür bir uygulama yok ise benimde kullandığım AndroZip™ File Manager uygulumasını play store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

2. Rar'dan çıkarttığınız APK dosyasını telefonunuzda herhangi bir yere taşıyın ve APK kurulumunu başlatın kurulum bittikten sonra oyuna girebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder